Novosti

Poziv na radionicu „Demokratske institucije i uloga donositelja odluka“ 28. 10. u Zelenoj dvorani

Još uvijek ne znate što je Dijalog Europske unije s mladima? Koji su glavni elementi europske politike za mlade? Što kažu predstavnici gradova i Županije o institucijama i ulogama gradova/županije te što misle o potpori idejama koje imaju mladi?

Dođite 28. 10. 2019. na radionicu „Demokratske institucije i uloga donositelja odluka“ koja je namijenjena svim zainteresiranim mladim osobama, članovima/cama udruga mladih i za mlade te članovima/cama savjeta mladih. Radionica će trajati od 10:00 do 16:00 sati, a održat će se u prostorima Centra za mlade KZŽ (Trg svete Jelene 6, Zelena dvorana). Tijekom radionice razgovarat će se o korištenju Erasmus+ programa i sudjelovanju mladih u njima kao i važnosti Youthpass-a kao alata za samoprocjenu naučenog. U drugom dijelu radionice mladi će kroz praktični rad i diskusiju zajedno s donositeljima odluka promišljati o problemima i potrebama mladih kao i mogućnostima realizacije svojih ideja. Cilj radionice je potaknuti mlade na preuzimanje uloge aktivnog građanina te sudjelovanje u procesima donošenja odluka.

Prijava je obavezna putem linka najkasnije do 24. 10. 2019. godine. Broj sudionika/ca je ograničen, a u slučaju većeg broja pravo prvenstva imaju oni sudionici/ce koji su se prije prijavili. Potvrdu o primanju za sudjelovanje na radionicama dobit ćete putem maila. Za sve sudionike osigurano je osvježenje i ručak.

Radionica se održava u sklopu projekta „Mladi za lokalne promjene“ kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt je financiran u okviru Erasmus+ programa kroz Ključnu aktivnost 3: „Sastanci mladih i donositelja odluka u području mladih“.

Za sve upite i dodatne informacije možete nam se javiti putem maila: kristina@zagor.info

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content