Novosti

POZIV NA RADIONICU „MENADŽMENT U BARU OD VRHA DO DNA“

Poštovani,

Zagorska razvojna agencija d.o.o. u suradnji sa Ministarstvom poduzetništva i obrta u okviru programa „PODUZETNIČKI IMPULS 2013., Mjera C – Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja, Aktivnost C3 – Razvojne agencije i poduzetnički centri“ organizira jednodnevnu radionicu pod nazivom „MENADŽMENT U BARU OD VRHA DO DNA“ .

Radionica će se održati dana 27. ožujka 2014. g. s početkom u 15.00 sati u kabinetu Srednje škole Zabok, Ivana i Cvijete Huis 2 u Zaboku.

Ugostiteljsko poduzeće se može promatrati kao kompleksni sustav organiziranja sredstava i procesa koji funkcionira u dinamičnom i mnogostruko uvjetovanom okruženju, a s ciljem kreiranja ekonomskih vrijednosti za njegove vlasnike i za potrošače ugostiteljskih usluga. Kroz edukaciju će se proći kroz funkcije ugostiteljskog menadžmenta te na koji način svoj objekt učiniti uspješnim i konkurentnim. U uvodnom dijelu će biti kratko predstavljen menadžment i funkcije menadžmenta, zatim će biti predstavljena konkretna podjela u baru od vrha do dna. Na kraju radionice bit će dani konkretni primjeri pogrešaka koje ugostitelji rade prilikom vođenja bara.

Posljednja radionica za ugostitelje također će se održati u prostoru Srednje škole Zabok po slijedećem rasporedu:

  • Međuljudski odnosi u poslovnoj jedinici – 28. ožujak 2014.g.

Radionicu će provoditi g. Zoran Lukić, predsjednik Udruge konobara i barmena Hrvatske, konzultant za područje ugostiteljstva i hotelijerstva. Od 2010. godine je WFA ambasador (World Flair Association) za Hrvatsku. Ima dugogodišnje radno iskustvu u prodaji komercijalne bar opreme za ugostiteljstvo, profesionalne barske opreme te u izravnom radu s ljudima. U Udruzi konobara i barmena Hrvatske radi kao interni trener s kombinacijom iskustva i specifičnih vještina. Izvrsno prenosi stečena znanja i vještine na polaznike svojih treninga.

Prijave za radionicu su moguće isključivo putem elektronskog obrasca na stranicama Zagorske razvojne agencije d.o.o. (http://www.zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava).

Očekujemo Vas sa zadovoljstvom!

Zagorska razvojna agencija d.o.o., za promicanje regionalnog razvoja

Krapina, 24.3.2014.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content