Novosti

Poziv na radionicu: „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, obavještavamo Vas da će se u kolovozu i rujnu 2014. godine održavati dvodnevne radionice za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga pod brojem 5.2.4. „Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga“ i poziv pod brojem 5.2.5. „Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj“.

Sudionici radionice „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ moći će usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava koje će podnositi na navedene pozive. Oba natječaja objavljena su u okviru Operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.” za civilno društvo. Na radionice je moguće prijavljivati jednu osobu po organizaciji/ustanovi za grad koji je najbliži mjestu odakle osoba putuje.

Linija za pomoć:
Svim zainteresiranim prijaviteljima na Pozive, neovisno o sudjelovanju na radionicama, projekt je osigurao liniju za pomoć putem koje možete poslati svoje upite vezane uz izradu projektnih prijedloga (formuliranje prijedloga projekta – opis problema, ciljevi, aktivnosti, pokazatelji, logička matrica i sl.). Projekt će primati upite do 7 dana prije roka za prijavu na e-mail esf.pomoc@mrms.hr. Prilikom slanja upita, molimo navesti referentni broj i naziv natječaja u naslovu poruke.

Poziv na radionicu „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ – 5.2.4. „Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga“.Poziv na radionicu „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ – 5.2.5. „Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj“.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content