Novosti

Poziv na radionicu “Uspješno upravljanje projektom” 22. 10 2015.

Program JAKO poziva vas na poludnevnu radionicu pod nazivom “Uspješno upravljanje projektom”, koja će se održati u četvrtak, 22. listopada 2015. godine u Pregradi, u prostorijama Osnovne škole Janka Leskovara, Dragutina Kunovića 8. Radionica će se održati u terminu od 16:30 do 20:30 sati.

Radionica je namijenjena svima u organizacijama civilnog društva koji su u postupku pripreme projekata za (europske) natječaje ili su ih već aplicirali, kao i osobama koje se profesionalno žele baviti vođenjem projekata.


Poznata je činjenica kako u prosjeku oko 20% odobrenih sredstava nositelji projekata moraju vratiti ugovornom tijelu zbog pogrešaka nastalih tijekom vođenja projekata, a u Hrvatskoj je ovaj postotak nažalost i veći. Dosadašnja iskustva ukazuju da izuzetno mali broj projekata uspijeva ostvariti cjelokupni iznos odobrenih sredstava, a razlog za to je uglavnom neznanje i nepravilno upravljanje projektom, stoga je vrlo važno usvojiti tehnike i alate, znanja i vještine nužne za uspješno vođenje projekata.

​Sve zainteresirane molimo da se prijave putem e-maila zagor@programjako.info (s podacima ime i prezime, organizacija i broj mobitela ili telefon) ili prijavnog obrasca na http://programjako.info najkasnije do 19.10.2015. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 20.

Poziv na radionicu možete preuzeti ovdje
Ivana Radanović

​Coordinator
Web: www.programjako.info

of Zagor
Trg Dragutina Domjanića 6
49210 Zabok
Tel./Fax: 049/222-635
Mob: 098/183-1380
E-mail: zagor@programjako.info

Facebook: https://www.facebook.com/ProgramJAKO

Twitter: @ProgramJAKO

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content