Novosti

Poziv na sudjelovanje na 11. Sajmu udruga KZŽ

Poštovane udruge,

Ove godine održati će se 11. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije koji se već tradicionalno odvija svake godine u drugom gradu/općini na području županije.

11. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor, uz pomoć Općine Marija Bistrica, Multimedijalnog centra STUB-KLUB, udruge Petrože i udruge mladih Feniks.

Cilj Sajma udruga Krapinsko – zagorske županije je promocija rada aktivnih udruga koje djeluju na području Krapinsko – zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko – zagorskoj županiji. Također, na predstavljanje su pozvani predstavnici/ce udruga koje sudjeluju u radu raznih tijela u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva,…).

11. Sajam će se održati u Mariji Bistrici, 28.05.2016. na Trgu Pape Ivana Pavla II, s početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje Sajma je do 13 sati. U slučaju kiše Sajam će biti održan u Domu kulture u Mariji Bistrici.

Uz neformalno druženje, za Sajam je pripremljen prigodan program koji uključuje glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. Za svaku je udrugu osiguran prostor štanda/stola te struja (prema potrebi) i osvježenje.

Prijavite se putem sljedećeg linka https://docs.google.com/forms/d/1yGi59UfcXq1mDqU4YoYnj7nWd2icMtCGuQJ3OGWE7E0/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Pozivamo Vas da sudjelujete na Sajmu udruga i povežete se s drugim udrugama s područja županije! Molimo da potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu: nikolina@zagor.info. Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovete na 098 197 9936 (Nikolina) a prijave traju do 29.04.2016.

Nadamo se vašem odazivu kako bismo svi zajedno pokazali da je civilno društvo u našoj županiji vrlo aktivno!

Skip to content