Novosti

POZIV NA SUDJELOVANJE NA 9. SAJMU UDRUGA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE 31. 5. 2013.

Mreža udruga Zagor organizira sad već tradicionalni 9. Sajam Krapinsko- zagorske županije. Ciljevi Sajma su okupljanje aktivnih udruga s područja županije, povezivanje udruga i stvaranje zajedničkih projekata i programa te predstavljanje rada udruga lokalnom stanovništvu i posjetiteljima. Sajam udruga sufinancira Krapinsko-zagorska županija kroz sufinanciranje Županijskog programa djelovanja za mlade.

Sajam udruga svake se godine odvija u drugom gradu/općini a domaćin Sajma je svake godine jedna od članica Mreže udruga Zagor. Ove godine je udruga domaćin i organizator Kumrovečka udruga mladih, a općina domaćin Kumrovec.

9. Sajam udruga KZŽ održati će se 31. svibnja 2014. godine u Kumrovcu u Muzeju „Staro selo“ Kumrovec. Početak sajma je u 09,00 sati, a završetak u 13,30 sati.

Predviđeni program:

08,30-9,00:Dolazak sudionika/ca i priprema info štandova 09,30:Otvorenje Sajma

Pozdravna riječdomaćina, općineKumrovec, Krapinsko-zagorske

županije, Muzeja „Staro selo“ Kumrovec i drugih gostiju 10,00-13,30: Predstavljanje udruga sudionica po štandovima

Predstavljanje rada udruga kroz ples, glazbu i druge aktivnosti Osiguran ručak svima sudionicima/cama te osvježenje i majice Osiguran štand/stol za svaku udrugu te stolice za prijavljene

Pozivamo sve udruge s područja županije da sudjeluju na Sajmu udruga te da svoje sudjelovanje prijave udruzi domaćinu-Kumrovečkoj udruzi mladih ili u Mrežu udruga Zagor na dejanlutring@gmail.com ili na ivana@zagor.info. Za sve dodatne informacije možete nazvati 0919740954 (Dejan) ili na 0981831380 (Ivana). Molimo da se prijavite najkasnije do 12.05.2014. godine.

Molimo Vas da prilikom prijave navedete sljedeće podatke:

Naziv udruge

Kontakt- mail i mobitel

Adresa udruge

Broj sudionika/ca iz udruge

Da li je potrebna struja do štanda

Da li su sudionici/ce vegetarijanci/ke

U slučaju kiše Sajam će se odvijati u prostorima udruge Svlačionice na kumrovečkom stadionu a prema predviđenom u Starom selu.


Pozivamo sve udruge s područja županije da sudjeluju na Sajmu udruga te da svoje sudjelovanje prijave udruzi domaćinu- Kumrovečkoj udruzi mladih ili u Mrežu udruga Zagor na dejanlutring@gmail.com ili na ivana@zagor.info. Za sve dodatne informacije možete nazvati 0919740954 (Dejan) ili na 0981831380 (Ivana). Molimo da se prijavite najkasnije do 12.05.2014. godine.

Molimo Vas da prilikom prijave navedete sljedeće podatke:

Naziv udruge

Kontakt- mail i mobitel

Adresa udruge

Broj sudionika/ca iz udruge

Da li je potrebna struja do štanda

Da li su sudionici/ce vegetarijanci/ke

U slučaju kiše Sajam će se odvijati u prostorima udruge Svlačionice na kumrovečkom stadionu a prema predviđenom u Starom selu:

Srdačno Vas pozdravljamo:Ivana Radanović

Dejan Lutring

Mreža udruga ZagorKumrovečka udruga mladih

Skip to content