Novosti

Poziv za natječaj „Dobro biram – Volontiram!“

Pozivaju se svi zainteresirani učenici/ce srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije da napišu i pošalju po jedan kratki autorski tekst o volontiranju koji sadržava kratki opis pozitivnih iskustava o volontiranju, razloge volontiranja, utjecaj volontiranja na pojedinca i zajednicu te ostale teme vezane uz volontiranje.

Svrha ovog Natječaja je prikazati volontiranje kao društveno korisnim, kako za samog pojedinca, tako i za cjelokupnu zajednicu kroz literarni izričaj.

Prijaviti se mogu učenici/ce srednjih škola Krapinsko–zagorske županije. Umjesto pojedinačnih prijava učenika/ca škole mogu poslati objedinjene prijave sa svim potrebnim podacima za svaku pojedinu prijavu.

Prijave traju od 8.3.2016. do 8.4.2016. do 12:00 sati, te se šalju isključivo na mail volontirajmo@zagor.info. Rad ne smije biti duži od 2 kartice teksta i šalje se u DOC i PDF formatima. Tekst mora biti napisan na hrvatskom jeziku i ne smije biti objavljen.

.

Natječaj se provodi u okviru projekta „Volonterski centar VolontirAJMO”, kojeg provodi Mreža udruga Zagoru partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

Više o projektu možete pročitati na: http://www.zagor.info/projekti/pregled/volonterski-centar-volontirajmo.

Download Poziv_za_natjecaj2.pdf
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content