Novosti

Poziv za sudjelovanje na 16. Sajmu udruga KZŽ

S veseljem Vam javljamo da će se održati 16. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije koji se već tradicionalno odvija svake godine u drugom gradu/općini na području županije.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam pozivamo i predstavnike/ce raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva,…).Molimo Vas da ograničite broj Vaših članova/ica koji će sudjelovati (max. 5 osoba). Sukladno epidemiološkim mjerama moguća je promjena vezana uz broj sudionika/ca koji će sudjelovati na Sajmu.

16. Sajam udruga održati će se u Općini Petrovsko u subotu 26.6.2021. na prostoru igrališta Osnovne škole s početkom u 10:00 sati. Predviđeno trajanje službenog dijela Sajma je do 12:00 sati. Ove godine održat će se i neformalni dio Sajma od 14:00 sati koji će uključivati koncert te će se za sve zainteresirane organizirati društvene igre na otvorenom (npr. odbojka, badmiton i sl.). U slučaju kiše Sajam će biti održan u prostorima Osnovne škole Antuna Mihanovića Petrovsko.

U okviru prvog dijela Sajma će biti pripremljen prigodan program koji će uključivati glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. Kako bismo organizirali stolove/štandove molimo Vas da se prijavite najkasnije do 17.06.2021.. sa svim traženim podacima na sljedećem linku:

Prijavnica

16. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s udrugom Kaj Petrovsko, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, Bedekovčanskom udrugom mladih i udrugom Mraz uz potporu Općine Petrovsko i Krapinsko-zagorske županije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite (Kristina: 091 94 103 10) ili nam se javite putem maila: kristina@zagor.info.

Veselimo se Vašem dolasku i ponovnom druženju!

P.S. Molimo Vas da se pridržavate propisanog razmaka, nosite masku, koristite dezinfekcijska sredstva te se odgovorno ponašate.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content