Poznati zabočki kuhar, Zdenko Brlić, koji svojim delicijama u restoran Zaboky privlači brojne domaće i strane goste, pozvan je u poznati kulinarski show „Zagorski chef“, koji se ove godine održava u termama Jezerčica, da natjecateljima prezentira desetak domaćih autohtonih jela u kojima se zdrave i domaće namirnice koriste na nov način: KAKO STARA JELA ISKORISTITI U MODERNIM VREMENIMA” i uz to ne samo ukusna, interesantna već i nutricionistički vrijedna.
Gosp. Zdenko Brlić je jedan od vrijednih kuhara koji svojim umijećem dokazuju da se od autohtonog zagorskog proizvoda mogu spraviti delicije vrijedne pozornosti najvećih gurmana.
Svim učesnicima, a posebno našem Zabočanu, gosp. Brliću želimo puno uspjeha, te da Zabok i svoju sredinu prezentira svojim izvrsnim kulinarskim umijećem.
Slike sa kulinarskog show održanoj u Termama Tuhelj.