Novosti

Predavanje mlade influenserice LUX LUCIS! 11. 10. 2019.

Zanima te što znači biti mladi influenser? Imaš bezbroj pitanja na koja tražiš odgovor?

Upravo zbog Vaših nedoumica Mreža udruga Zagor organizira predavanje s mladom influencericom Lucijom Gorički „Lux Lucis“ koja će odgovoriti na vaša pitanja.

Tko je Lucija i kako je teklo njezino životno i obrazovno putovanje, kako je ušla u svijet medija, društvenih mreža, šminke u konačnici i poduzetništva? Zanima Vas njezina priča o otvaranju obrta i te kako je tekao istovremeno i rad na stručnom osposobljavanju? Što sve obuhvaća njezin posao, da li je dovoljno samo sjesti i snimiti video? Kako izgleda Lucijin radni tjedan? Što sve ima za reći o ulaganju u sebe i u budućnosti te o cjeloživotnom obrazovanju i širenju vidika?

Dođi 11. 10. 2019. u 17:00 sati u Centar za mlade Krapinsko-zagorske županije (Trg svete Jelene 6, Zabok, Zelena dvorana) i pitaj Luciju na licu mjesta !

Prijave su obavezne putem linka do 9. 10. 2019. Broj sudionika/ca je ograničen, a u slučaju većeg broja pravo prvenstva imaju oni sudionici/ce koji su se prije prijavili. Potvrdu o primanju za sudjelovanje na radionicama dobit ćete putem maila. Ne gubite vrijeme i prijavite se!

Predavanje se organizira u sklopu programa Centra za mlade KZŽ. Program provodi Mreža udruga Zagor, a partnerske organizacije su Udruga Regenerator i Multimedijalni centar STUB-KLUB. Program sufinancira Krapinsko-zagorska županija.

Za sve upite i dodatne informacije možete nam se javiti putem maila na: kristina@zagor.info.

Veselimo se Vašem dolasku!

Skip to content