Novosti

Predsjednica Kitarović prihvatila pokroviteljstvo nad zabočkim borilačkim spektaklom u režiji ‘Đidare’ 2. 4. 2017. u 18,00 sati u Sportskoj dvorani Zabok

Velika nam je čast i poticaj što je predsjednica Republike Hrvatske prihvatila pokroviteljstvo i na taj način dala nam svoju podršku, ali i priznanje našem dosadašnjem radu – rekao nam je Đino Sinković

U novoj sportskoj dvorani u Zaboku , ove nedjelje, 2. travnja, zabočki Savate klub ‘Đidara’ organizira finale Prvenstva Hrvatske u savate boksu – combat. Tim povodom predsjednik kluba Đino Sinković uputio je predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović zamolbu za pokroviteljstvom, a u svom je jučerašnjem odgovoru predsjednica Kitarović to pokroviteljstvo i prihvatila.

-Sa zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad održavanjem ovog natjecanja u kojem će se predstaviti ovaj borilački sport. Vjerujem da će u toj prigodi klub ‘Đidara’ prirediti zanimljiv sportski događa, koji će biti odlično organiziran i koji će pridonijeti promociji combat savatea i republike Hrvatske u svijetu te će pobuditi veliko zanimanje ljubitelja borilačkih vještina – odgovorila je predsjednica RH predsjedniku ‘Đidare’.

Dakako, predsjedničino pokroviteljstvo s oduševljenjem je prihvaćeno među organizatorima.

-Velika nam je čast i poticaj što je predsjednica Republike Hrvatske prihvatila pokroviteljstvo i na taj način dala nam svoju podršku, ali i priznanje našem dosadašnjem radu – rekao nam je Đino Sinković te dodao kako ovdje nije riječ o financijskom pokroviteljstvu, već će taj dio pokriti lokalna zajednica.

– Pokrovitelji finalnih mečeva combat savatea u novoj dvorani su Grad Zabok i gradonačelnik Ivan Hanžek te Krapinsko – zagorska Županija i župan Željko Kolar – rekao je Sinković.

Izvor:Zagorje.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content