Novosti

Predstavljeni prijedlozi za novi grb i dres zabočke Mladosti

Na inicijativu novog predsjednika kluba, Tihomira Vančine, zabočki poduzetnik i grafički dizajner, Rajko Gregurić, izradio je prijedlog novog grba i novog dresa kluba. Gregurić je zajedno s Nikolom Đurekom i Hrvoje Živčićem kreirao novi vizualni identitet grada Zaboka.

– Nema tu nikakvog politikanstva. Željeli smo se približiti vizualnom identitetu Grada Zaboka ovim potezom – istaknuo je Vančina.

U svom iznimno zanimljivom izlaganju Gregurić je na slajdovima prikazao promjene grbova poznatih europskih giganta kao što su Arsenal, Borusia Dortmund, Ajax i Juventus. Nakon što je prikazao razvoj grbova tih klubova kroz povijest, Gregurić se osvrnuo i na grb Mladosti u kojem je pohvali slovo M, ali i istaknuo da je lopta u grbu pre dominatna. Novi prijedlog grba zapravo je modernizacija starog grba. Promijenjene su boje i grb bi trebao biti crveno-bijeli, što su prema riječima Rajka Gregurića dominatne boje Zaboka kroz povijest. Novi dres bi trebao biti bijeli s crvenim trakama na rukavima i ovratniku. Gregurić je prezentirao i prijedloge za razne suvenire kluba.

Izvor:Zagorje.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content