Novosti

Predstavnici Škole trčanja i atletike te članovi AK Zabok trčali za humanitaran cilj

Na utrci je sudjelovalo preko 500 trkača te se ovime pokazalo kako se trkačka zajednica u vrlo kratkom vremenu može ujediniti i organizirati za takvu humanitarnu akciju

Predstavnici Škole trčanja AK Zabok potrudili su se da trkački vikend još malo potraje.

U ponedjeljak, 2. srpnja održana je humanitarna utrka “Trčimo za Mladena”. Članovi Škole trčanja AK Zabok, s ciljem da podrže humanitarnu utrku na 5 km za Mladena Rusmira, odazvali su se na inicijativu AK Žumberak i portala Trčanje.hr te su uspješno odtrčali utrku na savskom nasipu. Rezultati koje su ostvarili su im bili u drugom planu, makar su skoro svi ostvarili osobne rekorde na ovoj dionici. – Bilo je bitno sudjelovati i donacijom doprinijeti prikupljanju sredstava za Mladena, da mu se kupe posebna kolica za vertikalizaciju i komunikator Tobbi – naglašavaju iz AK Zabok.

Na utrci je sudjelovalo preko 500 trkača te se ovime pokazalo kako se trkačka zajednica u vrlo kratkom vremenu može ujediniti i organizirati za takvu humanitarnu akciju. – Osjećaj da si i minimalnom donacijom pomogao osobi kojoj je pomoć potrebna, stvara jedan lijepi unutarnji osjećaj zadovoljstava, te ćemo se i ubuduće vrlo rado i još u većem broju odazivati na ovakve trkačke humanitarne inicijative – poručuju iz AK Zabok.

Od predstavnika Škole trčanja na utrci su sudjelovali: Željka Papišta, Sanjica Tršinski, Valentina Belina, Katarina Špetić i Ana Mikulec. Uz članove Škole trčanja, sudjelovali su i naši članovi Škole atletike, David Posavec i Antonio Kušter.

Uz članove Škole trčanja i Škole Atletike, na utrci su sudjelovali i članovi AK Zabok: Matija Grabrovečki koji je zauzeo 2. mjesto u utrci, te Andreja Grabrovečki, Jelena Miličević, Damir Balaško, Mark Tomek, Željko Kliček, Ivica Gašparić, Nikola Borovčak i Željka Gašparić.

Izvor:Zagorje.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content