Novosti

Prijavi ekipu na Kup zabočkih kvartova i postani heroj ulice!

Sportska udruga Zabočki lavovi druge godine zaredom organizira Kup zabočkih kvartova koji će se održati u subotu 27. lipnja 2020.

Sportska udruga Zabočki lavovi druge godine zaredom organizira Kup zabočkih kvartova koji će se održati u subotu 27. lipnja. Izvlačenje skupina održat će se u nedjelju 14. lipnja u 17 sati u parku u kvartu Kaptol (iza bijele zgrade kod suda). Pobjednik i ove godine osvaja nagradu za uređenje svog kvarta. Prijave i sve informacije zaprimaju se do 12. 06. na info@zabockilavovi.hr.

Dodajmo kako Zabočki lavovi pozivaju na otvorenje finalne verzije parka 14.06. u 17 sati iza bijele zgrade kod Suda. – Pozivamo sve sugrađane i one najmlađe da uveličaju nama najiščekivaniji dan i iskuse čari novog parka koji će na dan otvorenja krasiti veseli napuhanci i mnoge druge atrakcije koje će ih, nadamo se, uveseliti. Pozivamo i Vas dragi roditelji da nam se pridružite na otvorenju i svojim dolaskom uveličate naš mali doprinos za Naš grad, a veliki za Naša srca – poručili su iz Udruge.

Izvor: Zagorje.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content