Novosti

Prijavite se za posao popisivača na području Bedekovčine, Sv. Križa Začretja, Krapinskih Toplica i Velikog Trgovišća

Pozivaju se zainteresirani s područja općina Bedekovčina, Krapinske Toplice, Veliko Trgovišće i Sv. Križ Začretje da se jave za posao popisivača za Popis stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj u 2021. godini. Zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju na mrežnim stranicama Popisa (www.popis2021.hr) popuniti prijavu, odgovarajući na pitanja o osobnim podacima, iskustvu u poslovima anketiranja, informatičkoj pismenosti te na demografska pitanja.

Kandidat može samo jedanput popuniti prijavu. Pri popunjavanju prijave obavezan je priložiti obostrano skeniranu fotokopiju osobne iskaznice. Uvjeti za prijavu kandidata za popisivača/kontrolora jesu: – državljanstvo Republike Hrvatske s prebivalištem ili reguliranim boravištem u Republici Hrvatskoj – navršenih 18 godina u trenutku popunjavanja prijave – završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje – poznavanje rada na računalu – valjana adresa elektroničke pošte.

Odabrani kandidati obavezni su sudjelovati na on-line obuci radi upoznavanja s metodologijom i organizacijom Popisa. Kandidati će o izboru i terminu preuzimanja elektroničkog uređaja biti obaviješteni elektroničkom poštom.

Skip to content