Novosti

[PRIJEM ZA MALIŠANE] ‘Najljepša je slika vidjeti mlade obitelji u šetnji gradom’

U Velikoj Galeriji grada Zaboka danas je upriličen prijem za 34 – ero mališana rođenih u prvih nekoliko mjeseci ove godine. Mališanima i roditeljima čestitali su Sonja Borovčak, predsjednica DND – a Zabok te gradonačelnik grada Zaboka Ivan Hanžek.

Sonja Borovčak nabrojila je mnoge stvari koje Društvo Naša djeca čini za najmlađe kroz programe i događanja. – Nadaleko je poznat naš zbor Zabočki mališani koji okuplja naše male Zabočanke i Zabočanke i veseli me što će i među vašom djecom sigurno biti njegovih članova – rekla je Borovčak te sve pozvala na koncert Zabočkih mališana ove subote u 18 sati u OŠ K.Š.Gjalski Zabok. Spomenula je i projekt ‘Zdravo i fino’, a namjera je, dodaje, da se tiska i malena knjižica koja bi se podijelila roditeljima pri budućim prijemima.

Čestitke je roditeljima uputio i gradonačelnik Hanžek uz riječi da je najljepša slika grada kada se vidi velik broj roditelja s kolicima u šetnji. – Mnogo ulažemo za mlade i djecu. Treba spomenuti radove na našem Dječjem vrtiću Zipkica kada su u pitanju sanitarije, pa otvaranje odjela vrtića u Područnoj školi Martinišće koja je novoizgrađena, a uskoro će u Zaboku, za one malo veće, niknuti i skate park – istaknuo je gradonačelnik uz riječi da, ako bude potrebe, slično će se odjeljenje vrtića pokušati napraviti i na području Špičkovine.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content