Novosti

Pripremite projekt za natječaj „Povečanje gospodarske konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj“- jednodnevni trening 23. 1. 2014.

Tvrtka EU PROJEKTI organizira jednodnevni trening Pripremite projekt za natječaj „Povečanje gospodarske konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj“! koji će se održati 23. siječnja 2014. godine u Zagrebu na Veleučilistu Vern, Trg Drage Iblera 10, s početkom u 9:30 sati.

Cilj treninga jest na praktičan način predstaviti natječaj „Povećanje gospodarske konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj“ koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj i podupire dva tipa ulaganja – u jačanje konkurentnosti kroz nabavu opreme i izgradnju objekata te projekte u turizmu. Polaznicima ćemo objasniti koje je projekte moguće prijaviti i pod kojim uvjetima, kao i identificirati i razraditi projekte ideje kako bi bile spremne za prijavu na natječaj. Budući da će ovaj natječaj biti ponovljen krajem godine, vazno je već sada početi s pripremom dokumentacije.

Trening će razjasniti sve nedoumice potencijalnih prijavitelja te im dati konkretne savjete o tome s kojim je projektima moguće aplicirati te pokazati na što trebaju paziti prilikom pripreme dokumentacije budući se radi o novom sustavu i načinu prijave projekata.

Detaljnije informacije o edukaciji, program i prijavnicu pronadite u prilogu ili preuzmite materijale sa sljedećeg linka: http://www.eu-projekti.info/najava-edukacije-pripremite-projekt-za-natjecaj-%E2%80%9Epovecanje-gospodarske-konkurentnosti-malih-i-srednjih-poduzeca-u-hrvatskojAko se želite prijaviti, ispunjenu prijavnicu pošaljite e-mailom na edukacija@eu-projekti.com.

Veselimo se susretu s Vama!
EU PROJEKTI tim

SME

Download SME_poziv.pdf
Download SME_prijavnica.pdf
Download SME_program.pdf
Skip to content