Novosti

[PRIPREMITE SE NA GUŽVE] Kreću radovi na Industrijskoj cesti u Zaboku

Promet će se odvijati jednom kolničkom trakom, uz regulaciju semaforima.

Na Industrijskoj cesti u Zaboku postavljeni su znakovi za privremenu regulaciju prometa, što znači da se svakog časa može očekivati početak radova na rekonstrukciji prometnice. Promet će se odvijati jednom kolničkom trakom, uz regulaciju semaforima. Stoga, pripremite se na gužve i pripazite prilikom vožnje ovom dionicom.

Kao što smo pisali, radovi će započeti od postojećeg kružnog raskrižja industrijske ceste DC1 i DC205, odnosno na početku Prilaza dr. Franje Tuđmana. Cesta će se rekonstruirati u sedam dionica, a kako su potvrdili iz Hrvatskih cesta, za cijelo vrijeme izvođenja radova na trasi promet stanara, dostave, korisnika poslovnih subjekata i interventnih vozila te ostalih vozila odvijati će se preko gradilišta industrijskom cestom uz regulaciju semaforima. Promet će biti zabranjen gradilištem za kamione iznad 10 tona te će se on preusmjeriti obilaznim pravcem preko kružnog raskrižja „Mokrice“ brzom cestom za Zlatar na Sv. Križ Začretje.

Prva dionica u duljini od 330 metara i druga dionica u duljini od 490 metara trebale bi biti gotove do veljače 2020. godine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content