Novosti

Projekt „GEAR – Osvijestimo i pripremimo zaposlenike za promjene“

Hrvatska gospodarska komora
Županijska komora Krapina

OBAVIJEST O PROJEKTU

„GEAR – Osvijestimo i pripremimo zaposlenike za promjene“naziv je projekta koji se financira od strane Europske unije – program Zajednice za zapošljavanje i socijalnu solidarnost – PROGRESS. Projektne aktivnosti započele su sa 01. prosincem 2010. godine te će trajati dvanaest mjeseci. Projektni nositelj je Ekonomski institut Maribor, Centar za razvoj ljudskih potencijala dok su projektni partneri Štajerska gospodarska zbornica, Udruženje poslodavaca Slovenije, Savez samostalnih sindikata Slovenije, Investors in people International – međunarodna organizacija iz Velike Britanije te Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina.

Cilj Projekta Progress je potaknuti poduzeća da uvedu preventivne mjere kako bi se izbjegle negativne posljedice stresa na zdravlje i psihološko-socijalno stanje pojedinaca. Razmjena iskustva, znanjai dobre prakse programa namijenjenih radnicima i menadžerima koji prolaze kroz proces restrukturiranja odvija se kroz međunarodnu mrežu za razmjenu iskustva. Također će se organizirati i radionice za podizanje osvještenosti kod stresa, a na kraju projekta izraditi će se vodič koji će biti na pomoć kako samim tvrtkama i njihovim radnicima tako i predstavnicima socijalnih partnera.

Detaljnije informacije o Projektu možete naći na web stranici http://www.gear-progress.eu u sklopu koje se nalazi i e-forum. Ovim putem Vas molimo da se registrirate i aktivno uključite u forum rasprave kako bi razmjenom svoga znanja, iskustva i primjera dobre prakse doprinjeli stvaranju kvalitetne međunarodne mreže.

S poštovanjem,

Tajnik: Predsjednik:

mr. Sanja Mihovilić Vid Šanjug, dipl.oec.

Skip to content