Novosti

PROPUSNICE – koje izdaje Stožer civilne zaštite Grada Zaboka

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA ZABOKA IZDAJE PROPUSNICE SAMO ZA ONE GRAĐANE KOJI MORAJU NAPUSTITI MJESTO PREBIVALIŠTA IZ VITALNIH OBITELJSKIH RAZLOGA, a za one koji zbog posla moraju putovati u drugi grad ili županiju, propusnicu će izdati njegov poslodavac.

Dragi naši sugrađani,

situacija je izvanredna, broj zaraženih virusom COVID-19 raste. Kako u cijeloj zemlji, tako i u Hrvatskom zagorju. Kako se bolest ne bi dodatno širila, Stožer civilne zaštite RH, kao još jednu od mjera suzbijanja širenja korona virusa, donio je i Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH.

Postoje izuzeci i izvanredne situacije u kojima neki ljudi moraju svakodnevno ili povremeno napustiti svoje mjesto prebivališta ili boravka. Za sve one, koji zbog posla moraju putovati u drugi grad ili županiju, propusnicu će izdati njegov poslodavac.

Grad Zabok, odnosno Stožer civilne zaštite Grada Zaboka, izdaje propusnice SAMO ZA ONE GRAĐANE KOJI MORAJU NAPUSTITI MJESTO PREBIVALIŠTA iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Obrazac zahtjeva možete preuzeti na web stranici Grada Zaboka www.zabok.hr, ispuniti i poslati mailom na adresu: infostozercz@zabok.hr

Sve informacije uz izdavanje mogu se dobiti na broj telefon 049/587-754, 049/587-777.

Molimo vas da nam u zahtjevu precizno obrazložite razloge zbog čega vam je propusnica potrebna, jer samo u tom slučaju, nakon što provjerimo informacije koje ste naveli, propusnicu vam možemo izdati. Molimo vas i da ne zloupotrebljavate ovu mogućnost, jer time sebe izlažete i kaznenoj odgovornosti.

Na temelju podnesenog zahtjeva Propusnica se izdaje sljedeći radni dan u vremenu od

10.00 -12.00 sati u Gradskoj upravi.

Pritom poštujte sve dosadašnje mjere zaštite sebe i drugih (obavezna zaštita maska i rukavice). Izbjegavajte bliski socijalni kontakt, nemojte ugrožavati niti sebe, niti nas koji 24 sata na dan brinemo kako bismo proveli sve mjere zaštite.

Građani Zaboka, pokažimo svi zajedno svoju odgovornost i budimo primjer drugima!

Download Zahtjev_za_propusnicu.doc
Skip to content