Novosti

Provedene dvije volonterske akcije u okviru manifestacije “Hrvatska volontira”

Volonterski centar VolontirAJMO Mreže udruga Zagor zajedno sa volonterima/kama proveli su dvije volonterske akcije u okviru manifestacije “Hrvatska volontira”.

Prva akcija provedena je 23.05.2017. zajedno sa Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok. Ukupno 24 volontera/ke osnovne škole i Zagora uređivalo je okoliš oko škole, te sadilo cvijeće. Druga volonterska akcija odvila se 25.06.2017., a provedena je zajedno sa volonterima/kama Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Zabok. Ukupno 7 volontera/ke gimnazije i Zagora sudjelovali su u različitim aktivnostima usmjerene kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena štićenika/ca Ustanove.

Navedene aktivnosti provedenu su kroz projekt „Volonterski centar VolontirAJMO“ kojeg je nositelj Mreža udruga Zagor, a provodi se u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom, Krapinsko-zagorskom županijom, Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Gimnazijom Antuna Gustava Matoša Zabok, Gradom Pregrada, Općinom Krapinske Toplice i Općinom Bedekovčina. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Više informacija projektu: http://www.zagor.info/projekti/pregled/volonterski-centar-volontirajmo-1.

Više o aktivnostima i manifestaciji u prilogu.

Pripremila: Nikolina Bertol

Voditeljica Volonterskog programa VolontirAJMO

Download Volonterske-akcije_objava-za-medije-Hrvatska-volontira.pdf
Skip to content