Novosti

Radionica „Budi uspješan Start up“

Zagorska razvojna agencija d.o.o. u suradnji s HGK Županijskom komorom Krapina i Ministarstvom poduzetništva i obrta u okviru programa Poduzetnički impuls 2014., Prioritet 2: Unapređenje poduzetničkog okruženja, Mjera C3A: Razvojne agencije, poduzetnički centri i centri kompetencija organizira jednodnevnu radionicu pod nazivom BUDI USPJEŠAN START UP.

Svrha radionice je upoznati polaznike, koji razmišljaju ili se pripremaju za pokretanje poduzetničkog poduhvata, kako razviti dobar i uspješan poslovni model i na što se je potrebno usredotočiti prije početka poslovanja. Većina novih poslovnih poduhvata ne propada zbog loše ideje ili manjka financijskih sredstava, nego zbog nedovoljno učinkovitog istraživanja o potencijalima poslovne ideje. Također će se ukazati na važnost i način istraživanja tržišta, kao i na potrebu privlačenja i zadržavanja kupaca. Pažnja će se obratiti i na novčani tijek koji obično nije dovoljno visoko na popisu najvažnijih stvari na koje treba obratiti pažnju pri pokretanju posla iako to zaslužuje. Na radionici će se razgovarati o svim ključnim vještinama i resursima koji su bitni kako bi se poslovna ideja pretočila u uspješno i održivo poslovanje.

Prijave za radionicu moguće su isključivo putem elektronskog obrasca na stranicama Zagorske razvojne agencije d.o.o. (http://zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava/) najkasnije do 13. siječnja 2015. godine.

Poziv na radionicu

Skip to content