Novosti

Radionice programiranja/kodiranja i robotike za osnovnoškolce u Zaboku

Radionica se održava subotom ujutro u dva termina i za drugu grupu su prijave još uvijek dobrodošle

Mlade se sve više usmjerava prema STEM zanimanjima, a svoj doprinos podizanju svjesti o važnosti ovog područja daje i STIR UP coworking u Zaboku kroz radionicu robotike i programiranja za osnovnoškolce.

Radionica se održava subotom ujutro u dva termina i za drugu grupu su prijave još uvijek dobrodošle. Na ovim radionicama djeca, uz pomoć robota Ozobota, uče osnove programiranja i robotike te će se kasnije kroz program početi služiti i 3D printerom. Osim što ova radionice potiče interes među mladima za STEM zanimanja, također potiče kreativnost i inovativnost među mladima. Jedan od glavnih ciljeva je da se polaznici nauče služiti novim tehnologijama, umjesto da budu samo pasivni potrošači.

Kao što je već spomenuto, radionice su subotom i novi polaznici su još uvijek dobrodošli. Svaka radionica traje 75 minuta. Polaznici na raspolaganju imaju Ozobote i sve potrebne materijale. STIR UP coworking prostor se smjestio u centru Zaboka, ulica Matije Gupca 64 (Poslovni centar, 1. kat, ulaz kraj DM-a), a prijavu za vašeg osnovnoškolca možete poslati na info@stirup.hr.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content