Novosti

‘RASTIMO ZAJEDNO’: U Zipkici provedena radionica o izazovima roditeljstva za mame

U listopadu u Dječjem vrtiću Zipkica počinju radionice za očeve pod nazivom „Klub očeva“

U Dječjem vrtiću Zipkica u Zaboku već niz godina provodi se ciklus radionica za roditelje „Rastimo zajedno“. Radionice su osmišljene kako bi roditelje u toj zahtjevnoj ulozi osnažili i dali njim priliku da uz stručne savjete i međusobnu razmjenu iskustava postanu što kompetentniji za izazove roditeljstva u današnjem suvremenom društvu.

Ove godine završen je 9. cikus radionica, u kojem je sudjelovalo osam mama koje su uspješno prošle sve radionice i izrazile veliko zadovoljstvo provedenim.

Voditeljice posljednjeg ciklusa radionica bile su psihologmentor Silvija Dugorepec i odgojiteljice mentorice Karmela Herčko i Jasna Zubić.

– Kvalitetu Programa, uz roditelje, je uvidjela i Krapinsko-zagorska županija kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo na podršci i financijskoj pomoći u realizaciji istih – rekli su iz Dječjeg vrtića Zipkica.
Uz provedenih 11 radionica u rujnu 2018. voditeljice su organizirale i „Klub roditelja“ u kojem su se sumirali zaključci s provedenih radionica. Voditeljice su dobile povratne informacije o kvaliteti i vrijednosti samog programa.

– U Dječjem vrtiću Zipkica prepoznaju se i uvažavaju potrebe svih dionika procesa odgoja i obrazovanja. Vođeni tom činjenicom u listopadu ove godine u Dječjem vrtiću Zipkica počinju radionice za očeve pod nazivom „Klub očeva“. U 4 radionice očevi će dobiti priliku i podršku kako bi osnažili vlastitu ulogu u djetetovom razvoju – najavili su iz vrtića.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content