Novosti

Regeneracija dobitnik priznanja Ministarstva gospodarstva za doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u okviru Konferencije o budućnosti Europe 27. listopada 2021.organiziralo je događanje “Rasprava o tranziciji Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti”.

Na Konferenciji su se mogli čuti zaključci i preporuke osam Panela koji su se prethodno održali za ciljane skupine: poslovni sektor, donositelji odluka na lokalnoj i regionalnoj razini, znanstvenici, mediji, obrazovni sektor, sindikati, organizacije civilnog društva i mladi.

Budući da poslovni sektor ima naročito važnu pokretačku ulogu u tranziciji, ovom su se prigodom dodijelile nacionalna nagrade i priznanja za zaštitu okoliša za 2021.

Regeneracija je, u konkurenciji tvrtki poput INA-e, Ericsson Nikole Tesle, Valamara, Coca Cola Hrvatska, Končara, Heinekena, Saponie i mnogih drugih, dobitnik priznanja za stavljanje na tržište novih proizvoda koji daju značajan doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju.

Ovo je još jedna u nizu nagrada i priznanja koje je tvrtka dobila posljednjih nekoliko godina na području zaštite okoliša i održivog razvoja i predstavlja snažan poticaj za daljnje djelovanje na tom području.

Skip to content