Novosti

Regulacija parkiranja vozila u Zaboku na blagdan Svih svetih, 1. studenog 2015.

Po kršćanskoj tradiciji, koju prihvaćaju i mnogi nekršćani, dva dana u godini, 1. i 2. studenog vjernici se posebno sjećaju i u duhu povezuju sa svojim pokojnicima: to su blagdan Svih svetih i Dušni dan.

POLAGANJE VIJENACA

Povodom Dana svih svetih, u petak, 30. listopada 2015. godine u 13,00 sati, predstavnici Grada Zaboka i Krapinsko-Zagorske županije, Ispostave Zabok položiti će vijence kod Centralnog križa na gradskom groblju u Zaboku, te odati počast poginulim braniteljima paljenjem svijeća na njihovim grobovima, i to: Čižmek Antuna, Kolar Vlade, Šenjug Marijana, Loborec Srećka, Kolar Siniše i Bernašek Gorana.

Pozivamo Vas da nam se pridružite.

REGULACIJA PROMETA

Za 1. studenoga 2015.g., blagdan Svih svetih očekuje se povećani dolazak ljudi i vozilana prometnicama u blizini gradskog groblja u Zaboku.

S ciljem lakšeg odvijanja prometao dređeni su prostori na kojima se mogu parkirati vozila: parkiralište ispred Osnovne škole K. Š. Đalskog, parkiralište kod zgrade Doma zdravlja (stara OŠ) parkiralište ispred crkve, parkiralište ispred i iza zgrade HP-e, parkiralište Croatia osiguranja, parkiralište ispred Općinskog suda i zapadni nogostup u ulici Matije Gupca od zgrade Općinskog suda do caffe bara Polanović.

Promet prema groblju zatvoren je za sva vozila osim za vozila dostave.

U cilju provođenja regulacije prometa, određuju se redari koji će biti na ulazu na gradsko groblje u Zaboku iz Ul. M. Gupca, i to:

od 6,00 – 13,00 sati- Šivalec Božidar, Zabočka cesta, Zabok,

od 13.00 – 21,00 sati – Cukrov Damir, K.Š. Đalskog, Zabok.

Skip to content