Novosti

REKORDAN ODAZIV VJEŽBAČA ZA TRENING AKTIVNE HRVATSKE – VIŠE OD 200 ZAGORACA TRENIRAT ĆE U SPORTSKOJ DVORANI ZABOK

Aktivna Hrvatska ovog je tjedna zabilježila rekordan broj prijava za trening u sportskoj dvorani. Sedma sezona projekta pokazuje se kao najuspješnija do sad. Čak deset dana prije treninga u Zaboku, zatvorene su prijave.

Naime, više od 200 vježbača potvrdilo je dolazak na trening u subotu, 16. ožujka u 11 sati u Sportsku dvoranu Zabok. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i uz partnerstvo Grada Zaboka, a generalni pokrovitelj je HEP.

Trenirat će se uz tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba koji predvodi Ivan Antunović, a program vodi Renata Sopek. Zabok je aktivan grad sportaša koji može biti primjer cijeloj Hrvatskoj. Potvrđuje to i ovaj rekordan interes Zabočana za trening koji pokazuje kako pravilno brinuti o vlastitom zdravlju i budućnosti. Statistike govore kako se moramo aktivirati kao nacija kako bismo brinuli o svojem zdravlju, a to upozorenje Zabočani su očito shvatili ozbiljno.

Uz sam trening, vježbači će moći obaviti i besplatnu dijagnostiku Biotreninga, nutricionističke testove Definicije hrane te izmjeriti indeks tjelesne mase na info pultu Hrvatske liječničke komore. Poliklinika Vaš pregled demonstrirat će pružanje prve pomoći. Slika ispunjene i aktivne dvorane u Zaboku obići će Hrvatsku i pokazati kako živjeti aktivno i zdravo.

Svi prijavljeni vježbači dobit će HEP majice za vježbanje, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možete sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, Merkur osiguranje nakon treninga priprema zdrave smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

Nakon Zaboka, trening KIF-a kao i radionica Mentalnog treninga održat će se 17. i 18. travnja u Rovinju. Za ove te ostale treninge diljem Hrvatske možete se prijaviti nawww.aktivnahrvatska.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content