Novosti

Relaksirajući prirodni tretmani u novootvorenom City Spa centru u Zaboku

Na adresi Zivtov trg 3 u Zaboku otvoren je moderno opremljen City Spa centar, prvi takvog tipa u Zagorju, koji obuhvaća wellness u kojem se nalazi hidromasažni bazen, te finska biosauna s kapsulom, slana soba za haloterapiju, te prostorije za masažu tijela, njegu lica, pedikuru i manikuru. Ugodan ambijent koji se prostire na 150 kvadrata gdje su ulazni dio i wellness prostoručno oslikani od strane poznate dekoraterke za oslikavanje zidova i svile Anite Oreški, te mirna i opuštajuća atmosfera jamči klijentima relaksirajući prirodni tretman. Posebno ističemo hidromasažni stolac za whirlpool pedikuru, te spa kapsulu koja funkcionira kao parna kupelj i vichy shower. Centar u svome sadržaju ima i slanu sobu koja svojim ugodnim, komfornim ambijentom, meditativnom glazbom i mirom olakšava i mentalne tegobe kao što su iscrpljenost, napetost, stres, nesanicu kao i astmu, bronhitis, alergije, virusne infekcije i dr. Boravak u slanoj sobi dovodi do psiho fizičke ravnoteže, te tako pomaže koncetraciji i radnoj sposobnosti. Metoda je prikladna kako za odrasle tako i za djecu, trudnice i stare osobe. Tretman za odrasle traje 40 min, a za djecu 20 min. Za puni efekt terapije potrebno je 10 do 15 tretmana.

U City Spa centru radi stručno osoblje, profesionalne kozmetičarke i viši fizioterapeut koji će vam u svakom trenutku ponuditi vrhunsku uslugu. Posebno se ističu različitim vrstama masaža, kao što su klasična, sportska, anticelulitna, aroma masaža, čokoladna, medicinska, limfna… kojom možete ukloniti svakodnevne brige, stres i napetost i uspostaviti harmoniju duha i tijela. Wellnes centar je otvorio svoja vrata kako ženama tako i muškarcima.

– Masaža je prijenos energije, stimuliranje metabolizma, psihički i fizički oporavak, te predivan osjećaj da smo dali sebe i pomogli drugome. To nije običan dodir uspostavljen između kreme i ulja, već potpuna komunikacija između vas i klijenta. Tijelo koje masirate za vas mora predstavljati veliku važnost, osobu koja nosi napetost, mi moramo opustiti, a duboke emocije trebaju izaći na površinu. Upravo, City spa centar može uspostaviti tu ravnotežu kod klijenata – rekla je vlasnica novootvorenog City Spa centra Ana Šaronja. Cijene usluga su primjerene i prilagođene svakom džepu. Tako primjerice estetska pedikura stoji 80 kuna, antistresna masaža u trajanju 90 minuta 200 kuna, a korištenje wellnessa, finske saune, biosaune i hidromasažnog bazena u trajanju od 3 sata 100 kuna po osobi. U dnevnom spa programu City Spa centar nudi 3-satni tretman za 300 kuna koji obuhvaća piling tijela, korištenje spa kapsule kao parne kupelji i vichy shower, te za kraj aroma masažu.

Radno vrijeme City Spa centra je od 9 do 21 sat, a subotom od 8 do 14 sati. Kontaktirati ih možete i na brojeve 049/500-303 i 098/641-276.

Donosiocu kupona 50% na jednu od usluga u City Spa centru u Zaboku
Izvor: Zagorski list

Skip to content