Novosti

Rezultati 4. Međužupanijskog natjecanja ekipa podmlatka i mladeži Hrvatskog Crvenog križa

U subotu (21.04.2012. godine)je u Osnovnoj školi „Ante Starčevića“ uLepoglavi održanoIV . Međužupanijsko natjecanje ekipa podmlatka i mladeži Hrvatskog Crvenog križa. Sudjelovanje na ovom skupu zaslužilo je deset ekipa podmlatka i sedam ekipa mladeži koje su na natjecanjima Gradskih društava Crvenog križa u svojim županijama osvojile prva mjesta.
Gradsko društvo Crvenog križa Zabok predstavljale su dvije ekipe; ekipa mladeži iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša iz Zaboka, i ekipa podmlatka iz Osnovne škole Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog.
Nakon pisanja četiri testa i pružanja prve pomoći na dva radilišta, rezultati su ove godine bili razlog velike radosti za ekipe Gimnazije AGM iz Zaboka i ekipu OŠ S. Radića iz Brestovca Orehovičkog.

Rezultati -mladež:
01. Gimnazija A.G.M. – Zabok ……………… 116,20 bodova

02. SŠ Ivanec ……………………………………….. 114,50 bodova

03. SŠ Oroslavje …………………………………… 113,30 bodova

Rezulati – podmladak
01. OŠ Hodošan, Hodošan ……………………… 116,80 bodova

02. OŠ Stjepana Radića, B. Orehovički ……. 116,50 bodova

03. OŠ Augusta C., Krapina ……………………. 114,30 bodova.

GDCK Zabok je ove godine, uz pomoć voditelja ekipa Ivane Benčić, Ljubice Gorički i Davora Žažarai med. sestre Vesne Glas, izuzetno uspješno pripremilo marljive i motivirane učenice i učenika.

Prvoplasirana ekipa mladeži iz Gimnazije A.G.M. iz Zaboka ovim rezultatom osigurala si je nastup na Državnom natjecanju ekipa podmlatka i mladeži HCK, koje će se 12. svibnja održati u Rijeci.

Ravnateljica
Željka Vukić, dipl. ing.

Skip to content