Novosti

REZULTATI DRŽAVNE MATURE

Za odlične rezultate zaslužan je timski rad učenika i profesora. Da se Zagorci rađaju s malom maturom, čuli smo već puno puta. Jedan od najnovijih dokaza koji ide u prilog tome je uspjeh zagorskih srednjoškolaca na prošlogodišnjoj državnoj maturi. Kad pogledamo rezultate prve državne mature, možemo biti i više nego zadovoljni. Naši su se srednjoškolci na prvoj državnoj maturi pokazali odličnima. Na rang ljestvici među najboljih 100 škola u Hrvatskoj našle su se čak četiri zagorske srednje škole – Srednja škola Krapina, Srednja škola Pregrada, Srednja škola Zlatar i Gimnazija Antuna Gustava Matoša Zabok.

Ravnateljica Gimnazije Antuna Gustava Matoša Bibijana Šlogar odlične rezultate svojih učenika pripisuje višegodišnjem radu i stalnim usavršavanjem kolega.

– I prije državne mature mi smo imali dobar postotak upisa naših učenika na fakultete, a rezultati državne mature samo su dokazali da smo dobri. Treba samo raditi prema katalozima znanja, uključujući zadatke koji će se naći na maturu – rekla je ravnateljica Šlogar, jako zadovoljna i rezultatima eseja iz hrvatskog i engleskog jezika. Prema rang listi zabočki gimnazijalci su među prvih deset.

Više u novom broju Zagorskog lista

Skip to content