Novosti

Rezultati Gradskog natjecanja mladeži HCK iz GDCK Zabok

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Zabok u subotu, 24.03.2012. je u O.Š. Ksavera Šandora Gjalskoga održano Gradsko natjecanje ekipa mladeži Hrvatskog Crvenog križa iz GDCK Zabok.
Sudjelovale su ekipe podmlatka (7) iz 6 osnovnih škola: Osnovna škola Veliko Trgovišće, Područna škola Dubrovčan, Osnovna škola Sveti Križ Začretje, Osnovna škola Bedekovčina, Osnovna škola Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog i Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga iz Zaboka.

U kategoriji podmlatka prvo mjesto osvojila je ekipa Osnovne škole Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog sa 117,80 bodova, ispred drugoplasirane ekipe iz Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskoga koja je osvojila 113,10 bodova. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Područne škole Dubrovčan, koja je osvojila 110,30 bodova.

U kategoriji mladeži natjecale su se dvije ekipe. Pobijedila je ekipa mladeži iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Zabok, sa osvojenih 119,60 bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa mladeži izŠkole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, sa ostvarenih 87,40 bodova.

Pobjedničke ekipe podmlatka i mladeži sudjelovati će na Međužupanijskom natjecanju koje će ove godine biti organizirano u Varaždinskoj županiji, u Lepoglavi, 21. travnja 2012. godine.

Čestitamo svim ekipama na sudjelovanju i pokazanoj zavidnoj razini znanja i vještina.

Voditeljicama/voditeljima mladeži HCK iz GDCK Zabok zahvaljujemo na suradnji i na uloženom trudu, ljubavi i elanu, toliko potrebnim prilikom priprema ekipa za natjecanje.

Ravnateljica GDCK Zabok, Željka Vukić, dipl. ing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content