Novosti

Rezultati kuglačkih natjecanja na ekipnom Prvenstvu Hrvatske za sezonu 2019./ 2020.

Kuglači Zaboka osvojili su drugo mjesto na ekipnom Prvenstvu Hrvatske za sezonu 2019./ 2020. u kategoriji mlađih juniora, kuglača do 18 godina. Natjecanje je održano jučer u Slavonskom Brodu, a zabočka ekipa je nastupila u sastavu Lovro Mikulec, Karlo Mikulec, Karlo Krznar i Marko Majstorović. Srušili su 2065 čunjeva, sedam manje od državnih prvaka, kuglača Grmoščice iz Zagreba, a pet više od trećeplasirane momčadi, Ponikvi iz Zagreba. Mlađe juniorke su svoje državno prvenstvo imale jučer na zagrebačkoj kuglani Pongračevo, a nije bilo zagorskih predstavnica.

U 12. kolu Druge kuglačke lige – sjever kuglači Zaboka su na svojoj kuglani sa 5 : 3 pobijedili ekipu Graničara iz Đurđevca. Drugi zagorski predstavnik Obrtnik iz Oroslavja je gostovao kod Beline Novske i izgubio sa 3 : 5. U ostalim susretima ovoga kola: Cesta – Sirela 4 . 4, Zanatlija Sisak – Slavonija 3 : 5 i Ciglenica – Kutina 6 : 2. Na ljestvici vodi Ciglenica sa 22 boda, drugi je Zabok s 21, a treći Obrtnik Oroslavje sa 14 bodova. Četvrta Belina Novska ima 13 bodova, peti Graničar 11, šesta Sirela, sedma Kutina i osma Slavonija po 9 bodova, deveta Cesta 7 i deseti Zanatlija Sisak 5 bodova. u idućem kolu Zabok gostuje kod Slavonije, a oroslavski Obrtnik na kuglani u Zaboku igra protive Sirele.

U Trećoj kuglačkoj ligi – sjever, gdje igra Obrtnik iz Krapinskih Toplica odigrano je 14. kolo u kojem su Topličani bili slobodni. U ostalim susretima postignuti su sljedeći rezultati: Obrtnik 2011 – Željezničar Koprivnica 3 : 5, Željezničar Varaždin – Koprivnica 8 : 0, Ivančica – Prosvjetar 3 : 5, Željezničar Čakovec II – Lepoglava II 6 : 2 i Zanatlija Čakovec – Dubravčan 8 : 0. Na ljestvici i dalje vodi Obrtnik KT sa 21 bodom, ali su mu se drugoplasirani Željezničar Čakovec II i trećeplasirani Željezničar Koprivnica približili na bod zaostatka. Četvrta Lepoglava II ima 18 bodova, peti Željezničar Varaždin 14, šesti Zanatlija čakovec 12, sedmi Dubravčan i osma Koprivnica po 10 bodova, deveti Prosvjetar 9, deseti Obrtnik 2011 6 i zadnja je Ivančica bez bodova. U idućem kolu Obrtnik KT gostuje kod Dubravčana.

Izvor: Radio Stubica

Skip to content