Novosti

Rezultati kuglačkih natjecanja

U Slavonskom Brodu u nedjelju je održano državno prvenstvo kuglačkih parova u konkurenciji mlađih juniora. Nastupio je i par Kuglačkog kluba Zabok Toni Ljubić – Božidar Mihelić i osvojio sedmo mjesto, sa 960 srušenih čunjeva. Sa 1094 čunja pobijedio je par zagrebačke Grmoščice Mezak – Boroš, drugi je bio drugi par Zanatlije iz Slavonskog Broda Drempetić – Buzov, a treći drugi par zagrebačkih Ponikvi Hećimović – Kerhin. Mlađe juniorke su državno prvenstvo parova imale jučer u Bjelovaru, a nije bilo zagorskih predstavnica.

U 1. B kuglačkoj ligi u subotu je igrano 15. kolo u kojemu je jedini zagorski predstavnik, Zabok, na domaćoj kuglani izgubio od Slavonca iz Bukovlja sa 3 : 5. Najučinkovitiji u zabočkoj momčadi i ovoga puta je bio Filip Sedlar sa 575 srušenih čunjeva. Sa 10 bodova Zabok je na prvenstvenoj ljestvici deseti. Vodi Željezničar Čakovec sa 23 boda. U idućem kolu Zabok gostuje kod druplasirane Lepoglave.

U Drugoj kuglačkoj ligi – sjever igrano je 11. kolo u kojem je Obrtnik iz Krapinskih Toplica na kuglani u Zaboku ugostio vodeću Elektru iz Križevaca a završilo je neriješeno 4 : 4. Sa 604 čunja najbolji u topličkoj ekipi je bio Zlatko Zalukar. Obrtnik iz Krapinskih Toplica na ljestvici zauzima šesto mjesto sa 11 bodova, a vodeća je i dalje Elektra Križevci sa 18 bodova. U idućem kolu Obrtnik gostuje kod Slavonca Lipovljani.

U Trećoj kuglačkoj ligi – sjever igrano je 15. kolo u kojem je Obrtnik iz Oroslavja na kuglani u Zaboku uvjerljivo sa 8 : 0 pobjedio ekipu Obrtnika 2011 iz Varaždina. Dalibor Hršak sa 581 srušenim čunjem bio je najbolji u oroslavskoj momčadi. Oroslavki Obrtnik ovom se pobjedom vratio na drugo mjesto ljestvice, gdje je smijenio Koprivnicu koja je u ovom kolu kod kuće izgubila od koprivničkog Željezničara. Obrtnik ima 21 bod, dva manje od vodećeg Željezničara Varaždin. U idućem kolu Obrtnik je slobodan.

U tijeku su kuglačka natjecanja u okviru radničkih sportskih igara Grada Zabok. Nakon tri kola vodi Elektra, druga je Gradska organizacija umirovljenika, treće Komunalno Zabok, četvrti Vetropack Straža, peto Zavarivanje Očić, šesti Grafoservis i sedme Županijske ceste. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Božo Ružak iz Elektre, drugi je Stjepan Celjak iz Gradske organizacije umirovljenika, a treći Božidar Grljač iz Elektre.

Izvor:Radio Stubica

Skip to content