Novosti

Rezultati Međužupanijskog natjecanja MHCK održanog 05. travnja 2014. u Hodošanu

U subotu, 5. travnja 2014. godineu Osnovnoj školi Hodošan održano je VI. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa za osnovne i srednje škole. Na natjecanju je sudjelovalo 19 ekipa iz Krapinsko – zagorske, Međimurske i Varaždinske županije, 11 ekipa podmlatka i 8 ekipa mladeži.
Natjecanje je okupilo tristotinjak sudionika.
U kategoriji podmlatka najuspješnija je bila ekipa Osnovne škole Hodošan, koja je osvojila 109,10 bodova.
Drugo mjesto u kategoriji podmlatka osvojila je ekipa Osnovne škole Veliko Trgovišće sa 102,50 bodova, a treće mjesto zauzela je ekipa OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca sa osvojenih 101,93 bodova.
U kategoriji mladeži, najuspješnija je bila ekipa Srednje škole Ivanec sa osvojenih 112,30 bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa Srednje škole Krapina sa 110,67 bodova, a treće mjesto zauzela je ekipa Srednje škole Pregrada sa 104,10 bodova.
Ekipa iz zabočke Gimnazije Antuna Gustava Matoša osvojila je odlično, 5. mjesto, sa osvojenih 95,37 bodova.
Na 18. Državnom natjecanju mladih Hrvatsog Crvenog križa koje će se održati 10. svibnja u Novom Vinodoskom, sudjelovat će pobjedničke ekipe iz OŠ Hodošan i SŠ Ivanec.
Cilj natjecanja je motivirati mlade osobe za humanitarno djelovanje u zajednici i okupiti mlade osobe radi razmjene iskustava i ideja o radu mladih Hrvatskog Crvenog križa.

Ravnateljica, Željka Vukić, dipl. ing. agr.

Skip to content