Novosti

REZULTATI S MEĐUNARODNOG OTVORENOG KUP-a u KICKBOXINGU U SLUNJU

Zabočki članovi Kickboxing kluba Ninja Zabok na VIII Međunarodnom Otvorenom kupu u Kicboxingu u Slunju osvojili 7 medalja, od toga 2 zlatne, 2 srebrne i 3 brončane.

Dana 28. 09. 2019g. u gradu Slunju održan VIII Međunarodni otvoreni KUP u Kicboxingu tri discipline, Point Fightu, Light Contctu i Kick Lightu.

Na samom natjecanju je sudjelovalo 230 natjecatelja u 325 borbenih startova, iz 39 klubova i 4 države (Hrvatske,Slovenije, BiH i Srbije).

Od članova KBK Ninja Zabok zlatne medalje i prva mjesta osvojili su:

Gabrijel Latin u disciplini Point Fightu mlađih kadeta do 32 kg, i

Leona Bartolin u disciplini Light-Contact starije kadetkinje do 55 kg.

Leona je u dva odlična i naporna meča pobijedila dvije odlične protivnice jednoglasnom odlukom sudaca od 3:0 .

2. mjesto i srebrne medalje osvojili su odlični Nikola Vukić u disciplini Point Fightu dječja kategorija do 28 kg. Nikola je u tri meča došao u finale i napravio rezultat za srebrnu medalju.

2. mjesto i srebrnu medalju osvojio je i Nikolin brat Julian Vukić u disciplini Point Fight u kategoriji mlađih kadeta do 32 kg.

3. mjesto i brončanu medalju osvojila je odlična Elena Čvek u disciplini mlađih kadetkinja do 47 kg. Elena je u svojoj kategoriji imala 14 natjecateljica i u odlična tri meča u polu finalnom meću izgubila sa jednim diskutabilnim bodom od Europske prvakinje. Odlični napredak za upornu Elenu Čvek.

3. mjesto i brončanu medalju zaradio je i Leonardo Čvek u disciplini Point Fight u kategoriji starijih kadeta do 63 kg.

3. mjesto i brončanu medalju zaradila je i Leona Bartolin u disciplini Point Fight u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kg.

Zabočki klub Ninja Zabok sa svojim popularnim sloganima „sa ulica u sportske dvorane“ i „ sportom protiv droge“ poziva sve zainteresirane za Kickboxing dali rekreativce ili buduće natjecatelje, o svojim boljim uvjetima za trening i novim terminima treninga koji su. Svaki utorak i četvrtak u maloj sportskoj. dvorani Osnovne škole K.Š. Gjalski u Zaboku od 19.00 do 20.30 sati i petkom u novoj sportskoj dvorani grada Zaboka manja sportska dvorana od 18.30 do 20.00 sati. Ovom prilikom klub se javno zahvaljuje članovima I.O. SZ Grada Zaboka na kupljenom novom „tatami“ borilištu kojeg do sada nismo imali.

Zabočke Ninje idu dalje.

Tajništvo KBK Ninja Zabok

Skip to content