Novosti

Rezultati s međužupanijskog natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa 2015.

18. travnja 2015.godine održano je VII. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa u Ludbregu. Na natjecanju je sudjelovalo 18 ekipa iz Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije; 11 ekipa podmlatka i 7 ekipa mladeži.
U kategoriji podmlatka prvo mjesto zauzela je ekipa OŠ Donji Kraljevec, drugo mjesto zauzela je ekipa OŠ Stjepana Radića, Brestovec Orehovički, dok je treće mjesto osvojila kipa iz OŠ Augusta Cesarca, Krapina.

U kategoriji mladeži prvo mjesto zauzela je ekipa SŠ Ivanec, drugo mjesto zauzela je ekipa Gimnazije Josipa Slavenskog, Čakovec, a treće mjesto je osvojila ekipa SŠ Krapina.
Ekipa Gradskog društva Crvenog križa Zabok, koju je na ovom natjecanju predstavljala Srednja škola Bedekovčina, osvojila je četvrto mjesto.
Uspjeh ekipa podmlatka i mladeži Gradskog društva Crvenog križa Zabok je tim veći, što su na Međužupanijskom natjecanju sudjelovale drugoplasirane ekipe i podmlatka i mladeži sa Gradskog natjecanja koje je održano 14. ožujka 2015. godine.
Naime, prestavnice prvoplasiranih ekipa iz OŠ Veliko Trgovišće i Gimnazije A.G.M., Zabok,prošlog su vikenda sudjelovale na Međunarodnom natjecanju mažoretkinja u Sarajevu .
Gradsko društvo Crvenog križa Zabokupućuje čestitke svojim ekipama, volonterima isuradnicima, kao i mentorima Barbari Benković i Davoru Žažarukoji su djecu vodili i pripremali.
Na isti način, čestitamo sudionicima natjecanja iz cijele Hrvatske na pokazanom znanju o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, te međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima, kao i na pokazanom znanju iz teoretskog i praktičnog dijela pružanja prve pomoći.

Državno natjecanje MHCK biti će održanu u Splitu, 9. svibnja 2015. godine
Ravnateljica

Željka Vukić, dipl. ing. agr.

Skip to content