Novosti

Sandra Turković izabrana u predsjedništvo Foruma žena SDP-a

U Glavni odbor iz naše županijske organizacije izabrane su Snježana Romić, predsjednica SDFŽ SDP-a općinske organizacije Tuhelj i Mia Leljak, predsjednica SDFŽ SDP-a općinske organizacije Đurmanec, obje članice Predsjedništva županijske organizacije Foruma žena

U subotu 24. studenog na 17. Izbornoj skupštini Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske izabrano je novo rukovodstvo. U Glavni odbor iz naše županijske organizacije izabrane su Snježana Romić, predsjednica SDFŽ SDP-a općinske organizacije Tuhelj i Mia Leljak, predsjednica SDFŽ SDP-a općinske organizacije Đurmanec, obje članice Predsjedništva županijske organizacije Foruma žena. U sljedećem mandatu Glavni odbor brojat će 28 članica.

U Predsjedništvo je izabrana Sandra Turković, predsjednica SDFŽ SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Budući da je kandidaturu za Predsjedništvo istaknulo 19 kandidatkinja a biralo se 6 osoba smatramo ovaj rezultat odličnim – rekli su iz Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Za Predsjednicu su se kandidirale dvije kandidatkinje Karolina Leaković i Maja Sporiš koja je novoizabrana predsjednica SDFŽ SDP-a Hrvatske.

– Naš uspjeh je plod rada svih nas. Kao što se kaže da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena tako iza uspjeha stranke u županiji stojimo mi žene. Tako imamo zamjenicu župana, jednu gradonačelnicu, dvije zamjenice gradonačelnika, jednu načelnicu i dvije zamjenice načelnika. Sve žene dio su današnjeg uspjeha i tako nastavljamo i dalje – izjavila je Sandra Turković.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content