Novosti

SAVJET MLADIH GRADA ZABOKA dogovorio održavanje galerija (pub) kviza 14. svibnja 2019. u 11,30 sati

Savjet mladih Grada Zaboka jučer, 21. ožujka održao je 7. sjednicu na kojoj su dogovorene aktivnosti u narednom periodu.

Dogovorena je organizacija galerija (PUB kviza) 14. svibnja 2019. u suradnji s Pučkim otvorenim učilište i udrugom Regenerator u Velikoj gradskoj galeriji s početkom u 11,30 sati.

Pub kviz je vrsta društvene igre zasnovana na ispitivanju znanja i vještina iz različitih područja. Inicijativa Savjeta mladih da se na taj način povežu sve srednje škole s područja grada Zaboka pokazala se izvrsnom i prerasta u tradiciju. U kvizu će kao i prošle godine sudjelovali učenici Srednje škole Zabok, Gimnazije A.G. Matoša i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću, a iz svake škole natjecali će se dva tima po četiri učenika. Prošle godine natjecatelji su pokazali iznimno znanje iz opće kulture pa se i ove godine očekuje odaziv i izvrsni rezultati. Svi natjecatelji bit će nagrađeni.

Osim dogovora oko organizacije i podjele zaduženja oko pripreme pitanja za kviz, zamjenica gradonačelnika Valentina Đurek informirala je prisutne o planiranim događanjima u svibnju mjesecu grada Zabok, informirala da su uz prijavljen projekt reGENERATOR danas dostavljena pojašnjenja primljena putem sustava e-fondovi 18. 3. 2019., naravno svi očekuju pozitivan ishod i feštu.

Sandra Plečko je pod drugom točkom dnevnog reda informirala prisutne da još nije izdan List Savjeta mladih KZŽ koji će objediniti članke o radu i aktivnostima svih osnovanih savjeta mladih s područja KZŽ.

Prije početka rada Savjeta Valentina Đurek je u spomen na pok. dr. Zlatka Crkvenčića u svoje osobno i ime članova Savjeta izrazila žaljenje zbog gubitka dragog i vrijednog suradnika. Savjet je bio dogovorio s gosp. Crkvenčićem buduću suradnju oko predavanja za mlade o temama iz oblasti psihologije i psihijatrije. Slijedom novih okolnosti Karla Trgovec je iznijela da su u tijeku dogovori s prof. psihologije Višnjom Gorički Lovrenčić o temama za predavanje koje će za mlade održati početkom lipnja 2019. u gradskoj galeriji.

Savjet mladih Grada Zaboka nada se dobrom odazivu na kviz i predavanje koja će organizirati u narednom periodu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content