Novosti

Savjet mladih KZŽ raspisao natječaj za izradu logotipa .

Savjet mladih Krapinsko-zagorske županije raspisao je natječaj za izradu logotipa Savjeta mladih. Na natječaju mogu sudjelovati svi učenici srednjih škola s područja Krapinsko-zagorske županije, a otvoren je do 25. veljače.

Radovi se šalju isključivo elektronskom poštom na adresu savjetmladihkzz@zagor.info. E-mail s prijavljenim radovima mora sadržavati ime i prezime, adresu, broj telefona ili mobitela, dob natjecatelja, naziv škole, razred i smjer. Svaki natjecatelj/ica može prijaviti maksimalno tri rada, a logotip treba biti izrađen u vektorskom formatu te dostavljen u PDF formatu. Dizajn logotipa treba biti originalni rad natjecatelja/ice te mora sadržavati riječi ‘Savjet mladih KZŽ’. Svojim izgledom i sadržajem ne smije iskorištavati niti uvrijediti ničija politička, svjetonazorska, nacionalna, spolna, vjerska ili kulturna opredjeljenja ili drugu pripadnost.

Logotip će se koristiti za potrebe Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije, na dokumentima, internetskim stranicama, na brošurama i letcima, plakatima te ostalim tiskanim i elektronskim materijalima. Nakon završetka natječaja, logotip postaje vlasništvo Savjeta mladih koji zadržava pravo manjih izmjena loga, u suglasnosti s autorom/icom. Najbolje radove odabrat će ocjenjivački žiri sastavljen od članica/članova Savjeta mladih, a rezultati natječaja bit će objavljeni nakon zaključenja natječaja na portalu www.zagor.info.

Svi sudionici/e natječaja biti će obaviješteni da je rad zaprimljen te o rezultatima natječaja putem e-maila. Nagrada pobjedniku/ici bit će svečano uručena na prvoj sljedećoj sjednici Savjeta mladih nakon objave rezultata. Za sve dodatne informacije o natječaju i o Savjetu mladih KZŽ možete nazvati 098 183 1380 (Ivana Radanović), 091 737 1775 (Zoran Čavužić), 098 181 1427 (Elizabeta Škvorčec) ili poslati upit na savjetmladihkzz@zagor.info. (zl)

Skip to content