Novosti

Sedam zlata za Đidaru u Vukovaru

U Vukovaru održan 4. memorijalni turnir Jean Micel Nicolier u savate boksu

U čast legendarnom francuskom borcu, Jean Mihcel Nicolieru, po četvrti je puta održan memorijalni turnir u savateu. Po običaju svake godine ga „hodočaste“ borci Đidare, koji se po običaju s istoka Slavonije i iz grada heroja vraćaju s velikim brojem medalja. Ovoga puta Đidara se kući vratila sa sedam zlata, stri srebra i jednom broncom. Do zlata su stigli kadet Lovro Novak (-45 kg), juniorke Tamara Gašpert (-55 kg) i Arijana Šalković (-65 kg), junior Jurica Brodar (-75 kg), te seniori Juraj Posilović (-75 kg), Jakov Ivanek (-80 kg) i Sandro Drežnjak (-85 kg). Do srebra su stigli juniori Kristijan Lugarić (-60 kg), Juraj Obrež (-80 kg) i Petar Capan (+85 kg), dok je senior Ivan Pinjuh (+95 kg) osvojio broncu. Đidara je po uspješnosti bila drugi klub na Nicolierovom memorijalu.

– Prezadovoljan sam. Sve čestitke mojim natjecateljima i natjecateljima. Istovremeno se zahvaljujem sponzorima, a to su: Sportska zajednica Grada Zaboka, Aquafill CRO, Punkt, Poduzetništvo Tomek, pizzeria Servus, King Kebab, vatrogasci Pavlovec i Soboslikarski obrt Knezić. Bez pomoći svih njih teško da bi mogli putovati u Vukovar – riječi su Đine Sinkovića nakon povratka iz Vukovara.

Uspješna i Kobra

Vrlo uspješni su pod vodstvom Darka Milošića bili natjecatelji i natjecateljice Kobre iz Marije Bistrice koji su osvojili četiri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju. Do zlata su stigli Mihael Bingula, Filip Čukman, Matija Bingula i Luka Hudek, Dario Prugovečki i Mateja Milošić bili su srebrni dok je Jakov Hudek osvojio broncu.

Izvor: Zagorje.com

Skip to content