Novosti

SIMBOLIČNO NAGRAĐIVANJE VOLONTERA/KI BAZE VOLONTERSKOG SERVISA VOLONTIRAJMO

Krapinsko-zagorska županija, Terme Tuhelj, Mreža udruga Zagor i Volonterski centar VolontirAJMO nagrađuju drage volontere i volonterke koji se nalaze u bazi volonterskog servisa VolontirAJMO (www.volontirajmo.zagor.info), a koji su svoju prijavu izvršili do 13.07.2016. godine (ukupno njih 105).

Izniman doprinos volonterki i volontera razvoju i jačanju zajednice kroz volonterski rad ovim se putem želi istaknuti i simbolično nagraditi te smo za njih osigurali ulaznice za cjelodnevno kupanje u Termama Tuhelj. Karte, koje su donacija Termi Tuhelj, samo su dio društvenog angažmana Termi.

Cijenimo doprinos svakog pojedinačnog volontera i volonterke, njihovo ulaganje slobodnog vremena, truda, vještina i znanja u razne volonterske aktivnosti, a ovo je najmanje što možemo učiniti kao zahvalu za učinjeno. Nadamo se da ćemo ovakvu dobru suradnju nastaviti i u budućnosti.

Ulaznice se mogu podići u uredu Mreže udruga Zagor (Trg svete Jelene 6, Zabok) svakim radnim danom, započevši od 18.07.2016 do 19.08.2016. u vremenskom razdoblju od 9:00 do 14:00 sati uz prethodnu najavu. Preuzete ulaznice mogu se iskoristiti do 20.12.2016.

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u rad Volonterskog centra VolontirAJMO i postanu dio volontirajmo ekipe koja radi na jačanju volonterstva u Krapinsko-zagorskoj županiji, jer promijenit će ti život ali i život onih kojima daruješ svoje vrijeme.

Za sve ostale upite slobodno nam se obratite.
Martina Gregurović Šanjug
Pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade
E-mail:martina.gregurovic@kzz.hrTel: 049/329-077

Nikolina Krušelj
Voditeljica volonterskog programa
E-mail: nikolina@zagor.info / volontirajmo@zagor.info
Mob
: 098/197-9936

Skip to content