Novosti

Slastičarnica Relax od sljedećeg tjedna i u Zaboku

Već 12 godina Relax posluje u Krapini, izrastao iz kućne radinosti, postao je poznat po odličnim kolačima kojima se slade ne samo Krapinčani i njihovi gosti, već se često nose i diljem Zagorja. Caffe bar-slastičarnica Relax u Zaboku također će kao i u Krapini nudi kolače, dvadesetak vrsta sladoleda, torte po narudžbi za sve prigode. Svoja vrata zabočki Relax otvara u utorak 1. veljače uz degustaciju kolača. Radno vrijeme bit će od 7 do 21 sat, a vikendom do 22 sata.

– Pripremamo i vlastitu prozvodnju kolača i sladoleda i u Zaboku koja bi uskoro trebala proraditi. Vlastita proizvodnja je najbolja na licu mjesta. Usluga je brža, a torte i kolači su friški prema potrebi. Tako postoji mogućnost da se torta dobije i za pola sata, ovisno naravno o njenoj veličini, vrsti i kompliciranosti izrade. Radimo sve vrste torti i kolača, a naši su djelatnici bili na edukaciji u više europskih zemalja i na sajmovima slastičarstva – rekao je Zorko Salopek, vlasnik tvrtke ZO-VE d.o.o. u sklopu koje posluje Relax.

Sve informacije o slastičarnici Relax u Zaboku i narudžbama bit će dostupne na broj telefona 226 083, pa će se torte i kolači za sve prigode, svadbe, rođendane, krstitke moći naručiti i u Zaboku. Za narudžbe iznad 500 kuna, tu je i besplatna dostava u krugu 10 kilometara.

Izvor: Zagorski list

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content