Novosti

SOBA ŽELJA 15+

23.10.PETAK 20:00 i 24.10.SUBOTA 19:30

SOBA ŽELJA 15

IZVORNO IME: The Room

ŽANR: drama, misterij, SF

REDATELJ: Christian Volckman

ULOGE: Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Joshua Wilson

TRAJANJE FILMA: 100 minuta

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Glumica i model Olga Kurylenko, najpoznatija po ulozi Bondove djevojke u filmu Zrno utjehe, u ovoj Sci-Fi drami glumi majku kojoj se ostvaruje svaka materijalna želja, ali sve što ona želi je dijete koje je izgubila.

Kate i Matt mladi su njujorški par u svojim tridesetima. On je ilustrator i crtač stripova, a ona je zasićena poslom u velikom odvjetničkom uredu. U potrazi za autentičnijim i zdravijim životom, napuštaju grad i useljavaju se u staru kuću u New Hampshireu. Ubrzo tamo otkrivaju tajnu skrivenu sobu koja ima izvanrednu moć da materijalizira sve što požele. Poput djece u trgovini slatkiša, oni provode dane i noći prepuštajući se svakoj svojoj želji za materijalnim. A onda jednog dana požele dijete … malenog dječaka.
Ispod prividnog stanja blaženstva, sretni par vrebaju mračne sile i neke od tih ostvarenih želja mogu imati strašne posljedice: sve materijalne kreacije prostorije ne mogu napustiti kuću bez da se troše. Soba bi tako mogla pretvoriti njihov san u najgoru noćnu moru …

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content