Novosti

SRUZ održao izbornu Skupštinu – za predsjednika izabran Nenad Krznar

Sportsko rekreativna udruga Zagorje održala je Izbornu Skupštinu na kojoj je došlo do promjene te su izabrani novi članovi u radna tijela udruge.

Skupštinu je otvorio potpredsjednik udruge Nenad Krznar ,a zatim je predsjednica Nadzornog odbora Katarina Piculek podnijela izvješće o stanju udruge. Nakon toga predsjednik udruge prema Skupštini podnio financijsko izvješće i izvješće o radu udruge koje je jednoglasno prihvaćeno. U izvješću o radu udruge posebno treba istaknuti da su članovi udruga u 2018. godini imali 43 aktivnosti što je dokaz da je udruga veoma aktivna.

Najvažniji dio Skupštine je bio biranje predsjednika udruge i novih članova radnih tijela i nakon glasovanja za predsjednika udruge izglasan je Nenad Krznar, a za dopredsjednika Robert Burić. U Upravni odbor izglasani su Milena Krznar, Damir Vuzem,Zdravko Barlović,Tomica Premrl,Ivan Cvetko. Za predsjednicu Nadzornog odbora izglasana je Katarina Piculek a članovi su Ljubica Tršinski i Žarko Tršinski. Ono što je najviše interesiralo članove na Skupštini je prezentacija voditelja aktivnosti o godišnjem planu i programu udruge za 2019. Voditelji su svojim prezentacijama privukli pažnju sa vrlo interesantnim planom i programom tako da članovi udruge mogu kroz cijelu godinu isplanirati svoje slobodno vrijeme i na koji način će ga provesti u udruzi. Voditelj planinarske družine Zdravko Barlović predstavio je planinarske pohode i osvajanje vrhova po cijeloj Hrvatskoj i jedan dio u Sloveniji. MTB grupu i voditelja ekipe Nenada Krznar očekuje 8 biciklističkih tura po Zagorju i po raznim krajevima Hrvatske. Voditelj Damir Vuzem svoju trkačku ekipu priprema kroz rekreacijske treninge trčanja i odlazak na trail i trekk utrke. Rober Burić voditelj crossmintona sa posebnim zadovoljstvom je objavio da crossmintonski klub S.R.U.Z. ove godine nastupa na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti što je za jedan klub velik uspjeh. Na kraju Skupštine prihvaćen je prijedlog predsjednika udruge Nenada Krznar da partner u daljnjem radu S.R.U.Z.-a bude lokal HAPPY TIME SPORT CAFFE i ovom prilikom zahvaljujemo vlasnicima lokala Ani i Franji Ljubej na suradnji i što su postali članovi S.R.U.Z-a. Nakon Skupštine S.R.U.Z. je nastavio druženje u HAPPY TIME SPORT CAFFU.

Skip to content