Novosti

Stan up komedija:”SAMO CRNJACI”

17.12.Petak 19:30 sati kino Zabok
LAJNAP COMEDY tematska predstava – SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE
Show koji će vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ideje iz najmračnijih kutaka komičarski umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom.
Dobrodošli na večer crnog humora Lajnap ekipe! >:)
———————————————
ŠTO SU SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE?
U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.
Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću.
SAMO CRNJACI su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.
Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.
SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE – 17.12. u 19:30 sati u Kino Zabok
———————————————
INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja – 50 HRK od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00 sati,Pučko otvoreno učilište Zabok, Kumrovečka ulica 8., info broj 049/221-183
Rezervacije na mail: kino.zabok@gmail.com
Na dan predstave – 60 HRK
NAPOMENA:
Prilikom kupnje ulaznice, obvezno je predočenje COVID POTVRDE ili drugog odgovarajućeg dokumenta o preboljenju ili testiranju za sve osobe starije od 16 godina.
Broj ulaznica je ograničen.
Zbog epidemije COVID-19 molimo da poštujete sve mjere zdravstvene zaštite te da održavate preporučenu društvenu distancu.
———————————————
ŠTO JE LAJNAP?
LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec.
Riječ je o našem projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.
Vidimo se!
Lajnap
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content