Novosti

Stan up komedija:”SAMO CRNJACI”

17.12.Petak 19:30 sati kino Zabok
LAJNAP COMEDY tematska predstava – SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE
Show koji će vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ideje iz najmračnijih kutaka komičarski umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom.
Dobrodošli na večer crnog humora Lajnap ekipe! >:)
———————————————
ŠTO SU SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE?
U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.
Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću.
SAMO CRNJACI su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.
Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.
SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE – 17.12. u 19:30 sati u Kino Zabok
———————————————
INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja – 50 HRK od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00 sati,Pučko otvoreno učilište Zabok, Kumrovečka ulica 8., info broj 049/221-183
Rezervacije na mail: kino.zabok@gmail.com
Na dan predstave – 60 HRK
NAPOMENA:
Prilikom kupnje ulaznice, obvezno je predočenje COVID POTVRDE ili drugog odgovarajućeg dokumenta o preboljenju ili testiranju za sve osobe starije od 16 godina.
Broj ulaznica je ograničen.
Zbog epidemije COVID-19 molimo da poštujete sve mjere zdravstvene zaštite te da održavate preporučenu društvenu distancu.
———————————————
ŠTO JE LAJNAP?
LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec.
Riječ je o našem projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.
Vidimo se!
Lajnap
Skip to content