Novosti

STAND UP Show :”BOCA ISTINE”

17.05.PETAK 19:00

STAND UP Show:“BOCA ISTINE“

Ulaznice možete kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Zabok,Kumrovečka 8.Radnim danom od 8:00 do 15:00 sati i na dan predstave na blagajni dvorane sat vremena prije početka predstave.

Možete rezervirati ulaznice za predstavu na broj mobitela 098/1790080

Boca Istine, stand up spektakl koji trese dvorane smijehom dolazi u Zabok!

Pozivamo vas da u petak 17.5.. u 19.00 sati skupa zavrtimo tu bocu i dobro se zabavimo.

BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara iz Studio Smijeha, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin, drugi je Slavonac, a treći Bosanac. Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore, najzabavnije priče i dolazimo k vama u Kino Zabok da skupa zavrtimo tu bocu. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

UPAD:
– Ulaznica 50kn
– izbjegnimo gužve, nabavite ulaznice u pretprodaji

ULAZNICE U PRODAJI:
– Od petka 3.5. u Pučkom otvorenom učilištu Zabok od 8 do 15 sati .

– UPOZORENJE: Sadržaj samo za starije od 16 godina i mlađe od 116 godina (ovi preko 116 uvijek rade probleme)

KOMIČARI:
Tin Sedlar – Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Više

Marko Dejanović #NapušenaPanda– Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”. Više

Goran Vinčić #Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

Skip to content