Novosti

START UP Europe Chat u Energetskom centru Bračak : Poduzetnici će moći doznati sve o prednostima poslovanja u poduzetničkom inkubatoru

U ponedjeljak, 29. svibnja 2017. godine, u prostorima Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije u Energetskom centru Bračku održati će se START UP Europe Coffee chat gdje će moći saznati informacije o perspektivi koju poduzetnički inkubatori pružaju te iskustvu mladih poduzetnika iz Slovenije, Austrije i Hrvatske.

Ležerni razgovor počinje u 13 sati, a Martin Moessler iz Tehnološkog parka Graz, Jure Raztočnik iz Poduzetničkog inkubatora Šentjur, ravnatelj REGEA-e Julije Domac, direktorica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar te poduzetnici stanari inkubatora govorit će o prednostima poslovanja u inkubatoru, poduzetništvu u sektoru energetike te razgovarati o najboljem početku poslovanja na vlastitim primjerima.

Svi zainteresirani su pozvani da pogledaju prostor inkubatora te pitaju sve što ih zanima te poslušaju one koji su već krenuli u poduzetničke vode. Dio predavanja će biti na engleskom jeziku.

Podsjetimo, u prostor poduzetničkog inkubatora nedavno se uselio prvi stanar, Marko Kukec iz Zlatara koji je pokrenuo tvrtku Alpha aplikacije j.d.o.o. Inkubator ima pet prostora različite namijene i različite veličine za tvrtke od jednog do maksimalno šest zaposlenika koje mogu koristiti poduzetnici početnici maksimalno do tri godine.

Svi zainteresirani moraju se prijaviti putem e-mail adrese anamarija@zara.hr, do petka u 12 sati.

Izvor:

www.zagorje.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content