Novosti

STRATEGIJA RAZVOJA GRADA ZABOKA ZA RAZDOBLJE OD 2014. DO 2020. GODINE- savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Poštovani,

Grad Zabok otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na temu: Strategija razvoja Grada Zaboka 2014. – 2020.

Strategija razvoja Grada Zaboka je iznimno važan alat za upravljanje gradom. Njezini prioriteti i ciljevi moraju se uvažavati pri donošenju gradskog proračuna i investicijskih programa. Ona postaje i ključni ulazni programski dokument temeljem kojeg će Grad koristiti financijska sredstva iz Strukturnih i Kohezijskih fondova Europske unije pri provedbi odabranih programa i projekata u narednom financijskom razdoblju 2014. – 2020. godine.

Grad Zabok je pokrenuo postupak izrade Strategije razvoja krajem 2013. godine. Rad na izradi Strategije se odvijao putem prikupljanja informacija o stanju iz područja svih sektora, te velikog broja zajedničkih sastanaka pri čemu se poseban naglasak stavljao na temeljna pitanja razvoja grada.

Strategiju razvoja Grada Zaboka izradila je Zagorska razvojna agencija d.o.o. iz Krapine.


PRIJEDLOG STRATEGIJE

, te Vas pozivamo da ga proučite i sudjelujete u javnoj raspravi i Vaše prijedloge dostavite u pisanom obliku isključivo na ovom

.


Popunjen obrazac dostavite zaključno do 4. prosinca 2014. do 15,00 satina adresu elektronske pošte: danijel@zabok.hr ili dostavite poštom na adresu: Grad Zabok, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i javne potrebe, n/r Danijela Tuđe, inž. građ., Zivtov trg 10.

Svi pristigli prilozi raspravi i prijedlozi dostavljeni na priloženom OBRASCU biti će temeljito proučeni.

Primjedbe koje će se uvažiti bili će uključene u konačni prijedlog o kojem na svojoj sjednici raspravlja i odlučuje Gradsko vijeće Grada Zaboka.
Molimo Vas da sudjelujete u kreiranju ovog važnog razvojnog dokumenta za Grad Zabok, te na taj način date svoj doprinos izradi ovog važnog dokumenta za razvoj Zaboka.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte danijel@zabok.hr ili na telefon049 587 753.

Hvala na suradnji.

.

Download Lokalna_razvojna_strategija_grada_Zaboka_12.11.2014..pdf
Download Obrazac___Strategija.doc
Skip to content