Novosti

ŠUDUGO – IZVRSNI REZULTATI UČENIKA SREDNJE GLAZBENE ŠKOLE

Učenica 4. razreda glazbene škole Doris Tkalčević osvojila je 1. nagradu na violinističkom regionalnom natjecanju HDGPP-a s osvojenih 91.90 bodova uz mentorstvo profesorice Martine Filipan i korepeticiju profesora Danijela Ģašparovića.

Nakon ovog uspješnog natjecanja Doris će pristupiti državnom natjecanju krajem ožujka.

Učenik Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Leon Ivančić u kategoriji tube osvojio je 1. nagradu s ukupno 96 bodova na Regionalnom natjecanju Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga, održanom u Jastrebarskom i time osigurao odlazak na državno natjecanje. Za dobre rezultate zaslužan je i njegov mentor profesor Mihael Križančić i korepetitorica Irena Lenuzzi.

Osim tog,a na 58. regionalnom natjecanju, učenika i studenata glazbe i plesa održanog u Jastrebarskom, učenik Antun Slaviček u IV. kategoriji trubača osvojio je 2. nagradu, sa 86,20 bodova. Mentor je profesor Tomislav Poljancic, a korepetitorica Helena Vidović.

Svim ekipama čestitamo i želimo uspjeh i na državnom natjecanju!

Ovako dobri rezultati na regionalnim natjecanjima ove školske godine dokaz su samo upornog rada prvenstveno naših učenika, ali i njihovih profesora te stalnog ulaganja u razvoj pojedinca i organizacijskog sustava srednje glazbene škole Zabok.

Božica Šarić, ravnateljica

Skip to content