Novosti

Tim Srednje škole Zabok najbolji na Pub kvizu

Savjet mladih Grada Zaboka u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem i udrugom Regenerator organizirao je danas u Gradskoj galeriji Pub kviz.

Pub kviz je, naime, vrsta društvene igre zasnovana na ispitivanju znanja i vještina iz različitih područja. Kako nam je rekla zamjenica predsjednice Savjeta mladih Sandra Plečko, ideja je bila da se povežu sve srednje škole s područja grada Zaboka, a vjeruje kako će ovo prerasti u tradiciju.

U kvizu su sudjelovali učenici Srednje škole Zabok, Gimnazije A.G. Matoša i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću, a iz svake škole natjecali su se dva tima po četiri učenika.

Natjecatelji su pokazali iznimno znanje iz opće kulture, a najbolji tim je bio onaj Srednje škole Zabok u sastavu:Lana Blažinić, Antonio Pavlinić, Josip Dekan, Karla Ivančić.

Nagrade za sve natjecatelje bile su karte za HGF, a tu je bilo i iznenađenje za najbolji tim. Na pub kvizu bili su prisutni i gradonačelnik grada Zaboka Ivan Hanžek i njegova zamjenica Valentina Đurek, a kviz je moderirao Goran Vrgoč, direktor HGF-a.

ČESTITKE NAJBOLJIMA ALI I SVIM UČENICIMA KOJI SU SUDJELOVALI U KVIZU, RAZLIKE SU MALE I SVI SU BILI IZVRSNI !

Skip to content